Inget Vasalopp för mej 2008

Det blir det sannerligen inte. Jag ska nämligen på fest på lördag så det kan bli lite tight med tid.


Störtjobbig vecka e jag inne i... har varit i skolan varje dag kl 8. Uppgång innan kl 7 leder till att jag blir göörtrött resten av dagen.

Men det e tur att tiden går snabbt så att man kan genomlida veckan ganska smärtfritt. Nästa vecka börjar tentapluggandet. Det tycker jag e roolet.  



"OM jag kommer in... Jag kommer knappt ut." Citat av Björn Gustafsson då han får frågan om han kommer in på Whiteroom.

Jag har lite andra erfarenheter från Stureplan. Jag skulle kunna säga att "Jag har inga problem att komma fort in men jag hamnar desto fortare utanför igen". Fabbe vet hur det är att vara ute med Linnéa i Sthlm. "NU tar jag en taxi till Göteborg" =D  
Jag e la för go ellleer?=P


Var tog helgen vägen?

Så många saker som blivit ogjorda denna helg. Men skit i det.. vem bryr sej? De e ju okej ändå.


Något som blev gjort var i alla fall gårdagskvällen. Johan blev mycket imponerad av vårt extremt kreativa födelsedagskort. Hahha! Bra drag på tullslätten!! Gustav är bra på personlighetsanalyser..paah.

Kåren var en enda stor dimma ,,.som det brukar och ska vara. Härjade runt me Erik och fick även en chans att krama på Kändis-Danne som e tillbaka i Kalmar.. sjukt vad den Motalagrabben e eftertraktad! André fick en uppenbarelse i och med mötet med en viss heet tysk, så nu ska han börja studera naturvetenskap!

När man kom hem möttes man av stopp i avloppet (som snart ska fixas..ah ev. imorn =P).., Hamburgare från svettolgas ska INTE spolas ner i toaletten, Emilia!  (DU ska dessutom sluta gå i sömnen)
Men som jag och Yasse brukar säga: Varför vara stabil när man kan vara ostabil


Å vem faan kom på den briljanta idén att sätta undervisning från kl 8 måndag morgon?! Den personen måste ju vara sinnessjuk...?


Sooo.. Let´s grow older.

One day

Belin har åkt till Gbg för att praktisera en månad så nu e vi bara 3 organismer som tillhör homo sapiens sapiens i detta kollektiv ett tag framöver.. E aningens avis på henne faktiskt.. Kalmar e inte så händelserikt. Nu får man dessutom simma runt på Götets gator och torg, de hade ju varit skooj!!  


Ikväll blir det födelsedagsgalaj (varför fyller så många år i jan/feb?) hos Johan på tullschlätten. Kan bli huur bra som helst. Förutom det faktum att Linnéa inte äger en sek (har dock en del nok, tror ni de tar emot de på kåren?). Men dryckesvarorna är inhandlade och in på kåren kommer man alltid, så de ska inte bli några som helst problem! Det blir värre med transporten hem till oxhagen som oftast brukar ske med taxibil.. Får kanske snylta på Da sambos eller sova med Emilia i rondellen, de brukar hon vara bra på! Haha! Annars kan det ju fungera att gå hem också!


Idag är dessutom Hunkar från Göteborg i Calmare stad, så alla tjejer får se upp på kåren... Det e lätt att bli charmad av göteborgare;)

Alltid skönt att få tillökning i gänget som uttalar kex, beige, kaviar och lakrits rätt... Brukar ofta vara i minoritet annars!   


I dag var det tänkt att man skulle gå på Cnasårsmötet men jag hade tyvärr viktigare saker för mej.. Som att fika, diskutera min sneda syn på grisar (har dom inte 30 cm i markhöjd?!) samt att berätta pingvinhistorien för några som ännu inte fått ta del av den. =)


Sen så vad det ju även tänkt att jag och Emilia skulle styra upp denna svinstia till lägenhet, vad gick fel där..? joo Emilia va ju på tok för bakis för att flytta sej från fosterställningen.

Linnéa passade istället på att boka resan till Köpenhamn. Jag och Kelly kommer att rocka loss där sista helgen i mars! Vi kommer att bo på Clarion Collection Hotel Myfair...sjukt nice!

Frågan är om det slår Strömstad Quality Spa .. Där jag förövrigt troligtvis kommer att jobba i sommar och där bästa pappan Roy härjar runt..:) Roy är sjukt populär, det är nästan så att jag kan säga att du har bättre personlighet OCH är en bättre hantverkare än Ernst Kirchsteiger (alla som känner mej vet hur mkt jag diggar den människan). 

Linnéa och Kelly är bäst på fest .. (och annars också såklart) =P
image65
 

Jag har kommit på att det blir mer spänning i livet om man tar en helg i månaden och lever som att det inte fanns någon morgondag istället för att leva enligt "lagom e bäst" hela månaden. Då får man ju uppleva svårare tider som pank och festligare tider som rockstjärna. Jag hatar lagom.. Lagom e sämst!

Nu ska vi ladda oss med Tacos sen ska vi ladda ur som aldrig förr!!! PUSS


Simple Plan. De bästa jävla låtarna.

"I wanna feel the way you make me feel when I'm with you
I wanna be the only hand, you need to hold on to
But everytime I call you don't have time
I guess I'll never get to call you mine."


"Life is what happens while you're busy making your excuses.
Another day, another casualty.
And that won't happen to me.
You're gonna miss me when I'm gone."


"I'd do anything
Just to hold you in my arms
To try to make you laugh
Cuz somehow I can't put you in the past
I'd do anything
Just to fall asleep with you
Will you remember me?
Cuz I know
I won't forget you"


"You'll never stop me
Nothing you say today
Is gonna bring me down

So shut up."


"Are you sick of everyone around,
With their big fake smiles and their stupid lies
While deep inside you're bleeding?

Welcome to my life"

  

  

"Heartbreaker..
I'm addicted to you"

image63


Hemma från Cypern

Tänkte här med stilla allas eran oro över att något traumatiskt hände Linnéa på den cypernresan sommaren 2007... 
Ryktena har gått. Drunknade hon? Eller hittade hon en man och gifte sig där borta?

Naaaj för tusan!  Men de va inte långt borta kan jag säga. Även om det mest var min resekompanjon Mia som stod för den biten.  En natt hittades hon på botten av poolen..uupps. en och annan fartfylld mopedtur och jaa.. bilden nedan talar för sig själv. Hon är den i särklass största skandaldrottningen jag känner och Linnéa är en ängel i jämförelse, kan ni tänka er!

image61

Här ser vi en bild på Mias journal. Orsak: "Drunk"
image62


I övrigt kan jag meddela att det var en ytterst harmonisk resa där vi laddade om våra batterier ("Linnnééa. Sover du ALDRIG??!") ;)

RSS 2.0